Bestratingsgroep.nl - De stratenmaker voor particulieren en bedrijven

Over Bestratingsgroep.nl

Bestratingsgroep.nl is een bedrijf dat in 2018 is opgericht door het samenvoegen van twee bedrijven. Door onze ruime ervaring en het gebruik van de nieuwste technieken en machines kunnen wij iedere klus snel en vakkundig opleveren.

Geschiedenis

Door krachten te bundelen en vakmensen om ons heen te verzamelen zijn wij als bedrijf uitgegroeid van twee zelfstandige ondernemers met een passie voor het vak naar een gezamenlijk bedrijf met een compleet team aan stratenmakers, hoveniers en timmermannen. In 2018 zijn we gestart in een bedrijfspand in Zuidlaren, maar al snel bleek dat we met ons groeiende team aan vakmensen meer ruimte nodig bleken te hebben dan op dat moment voor handen was. 

Een lange zoektocht naar de juiste locatie heeft ons begin 2021 gebracht naar een terrein in Spijkerboor waarbij wij de mogelijkheid hebben gekregen om zowel opslag als onze werkplaats te combineren met een showroom en een showterrein. Op deze locatie kunnen wij onze klanten ontvangen, adviseren en verschillende materiaalkeuzes tonen en toelichten. Tevens hebben wij hier de opslag voor onze andere tak van het bedrijf, namelijk Tuinhoutgroep.nl. Waarbij wij onze webshop combineren met een fysieke winkel op ons bedrijventerrein waar men terecht kan voor elk soort tuinhout en toebehoren

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Bestratingsgroep.nl
Molenwijk 6, Spijkerboor
0592-201317
info@bestratingsgroep.nl